A Cápák között negyedik évada

2021. 12. 22.

A Cápák között negyedik évadának partnere ismét a Ford Magyarország

BUDAPEST 2021. december 14. – 2022 január 2-án indul a Cápák között, az RTL Klub üzleti showműsorának immáron negyedik évada, melynek ezúttal is a Ford az egyik kiemelt támogatója.

„A Ford globálisan élen jár a vállalatok, vállalkozások mobilitásának biztosításában. Haszongépjármű modelljein minőségére és a piacot megelőző megoldásaira a Ford család és ezzel a Ford márka közel 120 éves története a garancia. A Ford idén bejelentette, hogy Ford Pro márka néven külön üzletágat és üzleti márkát hoz létre, a vállalkozások kiszolgálására. Ezzel hatalmas lépést tettünk előre, hogy ügyfeleink vállalkozását ne csak a legmodernebb, akár tisztán elektromos járműparkkal, hanem a mobilitásukhoz kapcsolódó teljeskörű szolgáltatással is kiszolgáljuk, mely 100 százalékos járműkihasználást tesz lehetővé ügyfeleink számára.” – mondta el Szabó Attila, a Ford Magyarország ügyvezető igazgatója. A showműsor kínálta egyedülálló lehetőséggel élve a Ford is támogatja a vállalkozók és befektetők egymásra találását. – tette hozzá az ügyvezető.

Az eredeti műsor, az angol Dragon’s Den 2005-ben hódította meg a világot, ma már több, mint 40 országban látható. Az angol verzióban már több, mint 220 cég kapott befektetést, összesen 200 millió font feletti értékben.

A show Cápái

A már jól ismert show Cápái Lakatos István, a 25 vállalkozást magába foglaló Bravogroup Holding ügyvezetője, Tomán Szabina, a Toman életmódprogram megalkotója, a magyarországi Tomán Diet tulajdonosa, Balogh Levente, a Szentkirályi-Magyarország Kft. tulajdonos-elnöke, a PepsiCo termékek forgalmazója, Balogh Péter, az egyik legsikeresebb hazai startup alapítója, Magyarország legaktívabb angyal-befektetője, 2020-ban az Év befektetője-díj nyertese; és Moldován András, a szókimondó sertésmogul, aki évente 120 ezer disznót hizlal, több sikeres befektetése mellett a Jack’s Burger étteremlánc és az Animalsoft Állattenyésztési szoftver-fejlesztő cég tulajdonosa.

Mind készen állnak, hogy újra „körbeúszhassák” a vállalkozókat és döntést hozzanak arról, hogy kibe érdemes figyelmet, energiát és saját pénzüket befektetni.

A Ford Magyarország pedig tovább folytatja a harmadik évad végén kiválasztott vállalkozóival a sikeres együttműködést. Nyári Fruzsina, a Flora MiniWash tulajdonosa és csapata, akiknek munkáját egy zöld rendszámos Ford Transit Custom Plug in Hybrid segíti, épp a héten vette át legújabb Tourneo Custom PHEV kisbuszát.

Nyári Fruzsina

A Flora MiniWash elsősorban babakocsik de egyéb kiegészítő babaholmik teljeskörű, professzionális tisztítását és fertőtlenítését végzi. A vállalkozás ebben az évben a Cápák Között műsornak, és az ott szerzett befektetéseknek köszönhetően jelentősen bővült, új, nagyobb üzlethelységbe költöztek a belvárosban, ahonnan az egyre népszerűbb háztól-házig szolgáltatást is könnyedén megoldják a zöld rendszámos Ford Transit Plug-In-Hybriddel 

Flora MiniWash

Ford transit

Szabó Ágnes, az Agni’s Táskák tulajdonosa pedig egy Ford Ranger Raptorral szállítja a táskákhoz szükséges faanyagot a műhelybe.

A műsor online sajtótájékoztatójának rögzített változatát, és a vállalkozók – köztük Nyári Fruzsina és Szabó Ágnes nyilatkozatait itt találják

Időpontfoglalás

A Ford Motor Company

A Ford Motor Company globális vállalat, amelynek központja a Michigan állambeli Dearborn. A vállalat tevékenységi köre a Ford személyautók, haszongépjárművek, városi terepjárók (SUV) és elektromos hajtású autók, valamint a Lincoln luxusautók tervezése, gyártása, értékesítése, szervizelése és a velük kapcsolatos szolgáltatások biztosítása. A vállalat a Ford Motor Credit Company révén pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt. A Ford vezető szerepre törekszik az elektromos autók, az önvezető járművek és a mobilitás területén. A Ford mintegy 199.000 embert foglalkoztat világszerte. Amennyiben több információra van szüksége a Fordról, termékeiről vagy a Ford Motor Credit Company vállalatról, kérjük, keresse fel a www.corporate.ford.com vagy a www.ford.hu honlapot.

A saját tulajdonú vállalatokban körülbelül 53.000 alkalmazottat, az összevont, illetve nem összevont közös vállalkozásokkal együtt pedig mintegy 67.000 embert foglalkoztató Ford Európa felel a Ford márkához tartozó autók gyártásáért, értékesítéséért és karbantartásáért Európa 50 piacán. A Ford Motor Credit Company mellett a Ford Európa üzleti tevékenysége magában foglalja a Ford Ügyfélszolgálat és 24 gyártóüzem (16 saját tulajdonú vagy összevont közös vállalat és 8 nem összevont közös vállalkozás) működtetését. Az első Ford autókat 1903-ban szállították Európába – ugyanabban az évben, amikor a Ford Motor Companyt alapították. Az európai gyártás 1911-ben indult meg.


Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók PM Perpetuum Mobile Kft

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek PM Perpetuum Mobile Kft