Ford Magyarország és márkaszervizei adománya

2021. 12. 22.

A Daganatos Gyermekekért Alapítvány kapta a Ford Magyarország és márkaszervizei adományából finanszírozott nagyértékű orvosi eszközt

Budapest, 2021. december 16. – Az év vége közeledtével a Ford Magyarország és márkaszervizei ismét egy jó ügyet támogatnak. A Ford és márkakereskedői hálózata társadalmi szerepvállalási programjának keretében tavaly a decemberi szervizszolgáltatások számlaértékének 1 százalékát jótékony célra ajánlja fel. Az összegyűjtött adománnyal a Ford az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány a beteg gyermekek szállítását és orvosi eszközök vásárlását támogató tevékenységi köreit segítette. Magyarországon évente hozzávetőlegesen 300 gyermeknél diagnosztizálnak daganatos megbetegedést. Az alapítvány 1999-ben azzal a céllal jött létre, hogy térítésmentesen segítse a daganatos és leukémiás megbetegedésben szenvedő gyermekek gyógyulását.

Ford Jótékonysági akció

A tavalyi jótékonysági akciónak köszönhetően a nagyértékű Cynosure Cynergy Multiplex orvosi műszert – melyet több cég támogatásából sikerült megvásárolni – a napokban vehette át a SE II. Gyermekgyógyászati Klinikájának igazgatója Dr. Kovács Gábor és Takácsné Stalter Judit - az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány kuratóriumának elnöke.

A Cynosure Cynergy Multiplex lézerkészülék a gyermekellátásban a bőrt (is) behálózó, veleszületett, ill. szerzett érdaganatok, ér malformációk korszerű kezelésének elengedhetetlen eszköze. Használata mellett sok esetben a műtét elkerülhető, a gyógyuláshoz nem kell feltétlenül a beteg bőrfelületet kimetszeni, néhány lézerkezelést követően a betegség látványosan regrediálni kezd.

Cynosure Cynergy Multiplex lézerkészülék

A készülék átadási ünnepségén Kiss Zoltán, a Ford regionális aftersales managere elmonta: „A Ford Magyarország és márkakereskedői elkötelezettek voltak a jó ügy támogatása iránt, a Ford tulajdonosok pedig azzal tudtak segíteni, hogy decemberre időzítették a szervizlátogatásokat Ford Márkaszervizekben, így az ott fizetett összeg 1százalékával automatikusan támogatták az ügyet. Büszkék vagyunk rá, hogy az összefogásból származó 4.635.566 forint is segíti az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány munkáját”. 

Kiss Zoltán Ford

Időpontfoglalás

A Ford Motor Company

A Ford Motor Company globális vállalat, amelynek központja a Michigan állambeli Dearborn. A vállalat tevékenységi köre a Ford személyautók, haszongépjárművek, városi terepjárók (SUV) és elektromos hajtású autók, valamint a Lincoln luxusautók tervezése, gyártása, értékesítése, szervizelése és a velük kapcsolatos szolgáltatások biztosítása. A vállalat a Ford Motor Credit Company révén pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt. A Ford vezető szerepre törekszik az elektromos autók, az önvezető járművek és a mobilitás területén. A Ford mintegy 199.000 embert foglalkoztat világszerte. Amennyiben több információra van szüksége a Fordról, termékeiről vagy a Ford Motor Credit Company vállalatról, kérjük, keresse fel a www.corporate.ford.com vagy a www.ford.hu honlapot.

A saját tulajdonú vállalatokban körülbelül 53.000 alkalmazottat, az összevont, illetve nem összevont közös vállalkozásokkal együtt pedig mintegy 67.000 embert foglalkoztató Ford Európa felel a Ford márkához tartozó autók gyártásáért, értékesítéséért és karbantartásáért Európa 50 piacán. A Ford Motor Credit Company mellett a Ford Európa üzleti tevékenysége magában foglalja a Ford Ügyfélszolgálat és 24 gyártóüzem (16 saját tulajdonú vagy összevont közös vállalat és 8 nem összevont közös vállalkozás) működtetését. Az első Ford autókat 1903-ban szállították Európába – ugyanabban az évben, amikor a Ford Motor Companyt alapították. Az európai gyártás 1911-ben indult meg.


Márkaszerviz hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók PM Perpetuum Mobile Kft

Márkaszerviz hírei

Legfrissebb hírek PM Perpetuum Mobile Kft