Ismét Fordból fogyott a legtöbb

2015. 12. 09.
Novemberben 1057, idén összesen 10792 db új Ford talált gazdára a magyarországi személyautó- és haszongépjármű piacon, amelynek révén a márka 12%-os piaci részesedéssel továbbra is vezeti az idei értékesítési statisztikákat.  Az év első tizenegy hónapjában a tavalyihoz képes összesen 12,59 százalékkal növekedett a Ford összesített értékesítési eredménye, és így több mint 1500 darabbal előzi meg a versenytársakat. A piaci növekedés különösen a haszongépjármű szegmensben volt erős, a tavalyi év hasonló időszakához viszonyított 40,79%-os növekedés hátterében a rendkívül kedvezményes NHP program áll

A magyar autópiac novemberben folytatta az idei évben tapasztalt pozitív trendet, és az elmúlt hónapok rekord darabszámainak köszönhetően év végére megközelítheti a régen látott 100.000 darabos álomhatárt. A Ford ebben a fokozott versenyben is meg tudta őrizni, sőt növelni tudta idei elsőségét, több mint 1500 autóval előzi meg a második helyezettet.

A piac élénkülésének, a megújult termékpalettánknak, és az idén bevezetett új Focus-nak, Mondeo-nak, de leginkább a megújult haszonjármű palettának és a Növekedési Hitel Programnak köszönhetően a Fordnak ismét sikerült megőriznie piacvezető pozícióját. Az autógyártó az év első 11 hónapjában 10792 db új autót értékesített hazánkban, ami 1192 darabbal múlja felül a tavalyi év hasonló időszakát, és 12 százalékos piaci részesedést jelent.

„Novemberben ismét – idén immár ötödször sikerült meghaladnunk a havi 1000 db-os álomhatárt, és főleg a rendkívül kedvező hitelprogramnak és a jól tervezett raktárkészletnek köszönhetően 1057 db új Ford-ot regisztráltunk Magyarországon.” – mutat rá Szamosi Viktor, a Ford magyarországi ügyvezető igazgatója.

„Kiemelendő a haszonjármű palettánk, és ezen belül is a Ranger sikere, melyből idén a legtöbbet – 164 darabot – novemberben értékesítettünk. Márkakereskedői hálózatunk rendkívül sikeresen vett részt a falubusz programban is, melynek keretében 219 Transit Custom, és 83 darab M1es Transit talált gazdára, tehát 302 kistelepülési önkormányzat és non-profit szervezet élvezi majd a jövőben a Ford személyszállító haszongépjárműveinek technológiai újdonságait.” – avat be Dalos Attila, a Ford magyarországi kereskedelmi igazgatója.

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók PM Perpetuum Mobile Kft

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek PM Perpetuum Mobile Kft