Ford 'Go Further' rendezvény

2016. 12. 02.
A Ford a ‘Go Further’ rendezvényen mutatta be az új generációs Fiestát, az Intelligens Mobilitás legújabb híreit, a Mustang Special Editions változatokat és még sok egyebet:

November 29.-én a kölni Go Further rendezvényen a Ford egyszerre négy különféle modellváltozatot mutatott be az új generációs Fiestából: a stílusos Fiesta Titanium, a sportos Fiesta ST-Line, a gazdag felszereltségű Fiesta Vignale és a Fiesta Active crossover variánsokat. A vállalat közzétette legújabb kutatási eredményeit az önvezető autók életminőség-javító hatásáról, és bejelentette, hogy jövőre Európa közútjain is megkezdi az önvezető autók tesztelését. A Ford bemutatta a Mustang két különleges kivitelét, a Ford Mustang Black Shadow és Blue Edition változatokat. Megjelent a Transit Custom Black Edition és a kibővített Transit Sport sorozat is. A többszörösen díjnyertes 1,0 literes EcoBoost benzinmotor lett a világ első háromhengeres erőforrása, amelynek üzemanyag-fogyasztását innovatív hengerlekapcsolási technológia csökkenti. Az 1966-os és 2016-os Le Mans-i győzelem emlékére a Ford GT és a történelmi Ford GT40 versenyautók is megjelentek az exkluzív LEGO Speed Champions sorozatban.


Nem egy, nem kettő, hanem négy élvezetesen vezethető Fiesta
A Ford négy különféle modellváltozatot mutatott be a Fiestából. A kínálatban megtalálható a stílusos Fiesta Titanium, a Ford Performance izomautóinak hangulatát idéző Fiesta ST-Line, a gazdag felszereltségű Fiesta Vignale és a Fiesta Active crossover. Az elegáns külső megjelenésű és ergonomikus utasterű autóban olyan technológiák működnek, mint a 8 colos, nagy felbontású érintőképernyő és a Ford kifinomult SYNC 3 kommunikációs és fedélzeti szórakoztató rendszere; a Fiesta lesz az első Ford, amelyben megjelenik a prémium minőségű B&O PLAY Hangrendszer. A kibővített Fiesta-család most minden eddiginél több olyan kiegészítőt kínál, amelyekkel az autó személyre szabható, és még inkább kihangsúlyozható a Fiesta sportos, élvezetes karaktere, ami már a vásárlók több generációjának szerzett felhőtlen örömöt. Az új generációs Ford Fiesta egy különleges koncert keretében mutatkozott be, amelynek előadói a világhírű DJ Yoda és “YuMi”, az autóipari robot voltak. A Ford az első autógyártók egyike, amely arra törekszik, hogy az autógyári munkások és a robotok szorosan együttműködve dolgozzanak a szerelőszalagon. DJ Yoda és “YuMi” az eseményen olyan zenei produkcióval szórakoztatta a nézőket, amit az 1976-os év legnagyobb slágereiből állítottak össze, ezzel is megemlékezve a Fiesta 40. születésnapjáról.


Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók PM Perpetuum Mobile Kft

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek PM Perpetuum Mobile Kft